Les utdrag

omslag_forside_sydenkongen_alternativ_3Det var en gang … eller vent litt. Dette var faktisk ikke så lenge siden. På torsdag for to uker siden sto nemlig Espen Askeladd foran de slitsomme brødrene sine og sa: – Den lengste ferien jeg har hatt, varte i ti minutter og det regnet. Så nå skal jeg til Syden for å gjøre meg brun. Og til Syden drar han, med de tre beste vennene sine. Sammen prøver de å finne Sydenkongen, og tar opp kampen mot den mystiske Tormod Roll! Les første kapittel av «Espen Askeladd og Sydenkongen»

Den-umulige-sykkelenBodrik kan stå på ett bein. Han har rodd i en kajakk. En gang har han balansert i over to sekunder på smal planke. Men han kan ikke sykle. Og da er det selvfølgelig dødskjipt å få sykkel i bursdagsgave. Les første kapittel av «Den umulige sykkelen».

da-frode-mistet-hodetDa Ulrik løper hjem til sin beste venn for å finne på noe gøy, får han sitt livs sjokk. For Frode virker virkelig helt annerledes enn vanlig. Det er som om han har blitt et hode lavere. Ulrik ser nøye etter: Frode har to bein. Han har en passe stor overkropp med fine armer. Men på toppen, midt mellom skuldrene, er det veldig tomt. Frode mangler rett og slett hode! Les første kapittel